Overslaan en naar de inhoud gaan

Een nieuwe gebouw voor het Jules Bordet Instituut

Afspraak eind november 2021 op de campus van ULB in Anderlecht !

Het nieuwe Jules Bordet Instituut, een gebouw voor de uitmuntende geneeskunde van vandaag en morgen. Afspraak eind november 2021 op de campus van ULB in Anderlecht.

Exclusieve beelden van het nieuwe Jules Bordet Instituut!

Maak in deze film kennis met het grote project van het nieuwe Jules Bordet Instituut, Europees referentiecentrum in de strijd tegen kanker. Schitterende beelden van de constructie van 80.000 m², volledig gewijd aan de kankerpathologie, met uitleg over de manier waarop dit project werd uitgewerkt om uitmuntendheid in de behandeling van de patiënt te verenigen met optimalisering van het welzijn van die patiënt en van het verzorgend personeel.

.... In verkorte versie!

Paragraph body

Een nieuwe gebouw

Na meer dan 75 jaar actief te zijn geweest in hartje Brussel, gaat het Jules Bordet Instituut verhuizen. Bedoeling is om mee te kunnen met belangrijke evoluties zoals het groeiende aantal patiënten en de behoefte aan steeds performantere technologie, waarvoor meer ruimte nodig is. Het nieuwe gebouw, waarin het welzijn van de patiënt centraal staat, zal dan ook zijn deuren openen op de Campus Erasmus van de U.L.B. in 2020. Met deze verhuizing wordt het Jules Bordet Instituut het referentiecentrum van een ware Brusselse "kankerkernstad" in samenwerking met de Université Libre de Bruxelles, het Erasmus ziekenhuis, de Stad Brussel en het OCMW van Brussel, en het Iris-netwerk.

New Bordet